14.7.12

new header lagi...

assalamualaikum... hye,apa kabar?? hari ney kecik ada mood nak edit header.. rasa tak puas hati dengan header lama... so kecik pon kaji punya kaji, itu salah ini salah.. tapi kecik tak putus asa... kecik try jugak..
alhamdulillah,cantik la cikit kan... siap dengan gambar Mr right lg... hehe okeyhh... kecik pon malas nak pot pet pot pet lama-lama sb sekarang dah time kecik tido.. takot esok tak bangun pulak g keje kannnn...

ney header lama... tapi nak kata lama tu tak,sb kecik baru buat minggu lepas ja...
what ever.. korang tengok la sendiri header buruk ney.. biasa la budak-budak baru belajar..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



okeyhh tak nak panjang cerita... ney pulak header yang baru siap masih panas lagi...
sebenarnya ada lagi yang nak kena edit,tapi rasanya tak sabar nak tempek kat blog ney so kecik terus je post masuk header ney.... 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

kecik tak kisah cantik ke tak...
janji ada gambar kecik with mr right...  sukenyeeeee.. ups over pulak...


k, kalau ada rasa tak puas hati ka nak komen apa-apa ka just postkan kt sini k
insya allah kecik akan balas ep...

eh kalau rajin jengguk2 la kt facebook kecik   untuk ke facebook kecik...

promot cikit... muaaahhh


tido dulu... selamat malam...
assalamualaikum....

4 comments:

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

seriously cantik header baru ni . this one is better kak ;)

Miss almas said...

thankz syg :)

pUtErA JiWaNg said...

MCM MNA NK BUAT HEADER TU ???

Miss almas said...

guna photoscape n GIMP untuk hasil yg lebih cantik,try lah..